Імбирне капучино

ginger_water

 Якщо сірого і мрячного дня, коли сонце і не думає тішити теплом і світлом, якщо в такий день у холодне молоко щедро накраяти “пелюсточок” зі свіжого кореня імбиру, та додати туди ложку меду, та й довести до кипіння, дати настоятися 5 хвилин і довести до кипіння ще раз, а потім процідити це гаряче молоко у френч-прес та збити, а відтак вилити цю імбирну пухку хмаринрку на свіжозварену каву, то отримаємо прекрасний ранковий напій для любителів кави з хворим горлом, який зігріє вас і поверне усміх на ваші вуста.

 

Рекомендована техніка:

Електрична турка Gorenje TCM 300 W

 Lana Svitankova

 

Lana-Svitankova

 

Зі слів Лани, задоволення від готування приходить тоді, коли є з ким розділити результати трудів на кухні. В житті неймовірно енергійна, сповнена нових ідей Лана з першого речення захоплює читача характерним для неї неповторно легким та дружнім стилем написання публікацій. Автор кулінарного блогу “Travel, eat, make a pic of it”, що в перекладі “Їж, подорожуй і фотографуй”. Блог присвячено не тільки оригінальним ідеям з приготування , а й замальовкам від захоплюючих подорожей, відвідування цікавих місцин.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *