Цей соус дуже легкий і приготувати його зможе кожен з Вас. А саме головне, що незважаючи на свою елементарність, він неймовірно смачний. До того ж варіацій, в залежності від наповнення вашого холодильника, може бути безліч.
На 2-3 порції:
- 2 великих перця
- 1 червона цибулина
- 2 зубка часнику
- 3-4 помідора
- 1 перець чилі
- 1 ч. л. італійських трав
- 4-5 ст.л оливкової олії
- 5 ст.л білого вина
- сіль, перець
- паста (наприклад Farfalle)
- натертий пармезан
Готуємо:
- Всі овочі нарізати на крупні шматки, збризнути оливковою олією, трішки присолити. Викласти підготовлені овочі на деко та перемішати. Запікати при температурі 220 С протягом 40-50 хв. до тих пір, поки овочі не карамелізуються.
- Готові овочі перекласти у миску, а у деко налити вина. Отриману рідину додати до овочів і збити блендером до стану пюре. Перелити соус у сотейник, додати пряних трав, підігріти і подавати до столу.
- Якщо Ви використовуєте блендер з функцією підігріву, тоді подрібнюйте овочі і підігрівайте соус прямо у чаші блендера. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |