Паста з соусом із запечених овочів

горенье-5-1_water

Цей соус дуже легкий і приготувати його зможе кожен з Вас. А саме головне, що незважаючи на свою елементарність, він неймовірно смачний. До того ж варіацій, в залежності від наповнення вашого холодильника, може бути безліч.

На 2-3 порції:

  • 2 великих перця
  • 1 червона цибулина
  • 2 зубка часнику
  • 3-4 помідора
  • 1 перець чилі
  • 1 ч. л. італійських трав
  • 4-5 ст.л оливкової олії
  • 5 ст.л білого вина
  • сіль, перець
  • паста (наприклад Farfalle)
  • натертий пармезан

Готуємо:

  1. Всі овочі нарізати на крупні шматки, збризнути оливковою олією, трішки присолити. Викласти підготовлені овочі на деко та перемішати. Запікати при температурі 220 С протягом 40-50 хв. до тих пір, поки овочі не карамелізуються.
  2. Готові овочі перекласти у миску, а у деко налити вина. Отриману рідину додати до овочів і збити блендером до стану пюре. Перелити соус у сотейник, додати пряних трав, підігріти і подавати до столу.
  3. Якщо Ви використовуєте блендер з функцією підігріву, тоді подрібнюйте овочі і підігрівайте соус прямо у чаші блендера. Смачного!

Рекомендована техніка:

bo637inb

Вбудована незалежна духовка Gorenje BO637INB

Блендер з функцією приготування Gorenje BS1600E

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *