Тут ви знайдете для себе не лише цікаві варіанти приготування гарнірів з більш традиційних овочів, таких як баклажан, цвітна капуста та кабачок, а й доповните меню стравами за участі фенхелю і цибулі-порей. Наступного разу обов’язково покладіть до продуктового кошика один з перелічених інгредієнтів та приготуйте за нашими рецептами легкий гарнір.
Цибуля порей запечена з чебрецем
Швидкий у приготуванні, легкий та смачний гарнір до м’яса або просто до яєчні.
Гарнір з фенхелю
Обсмажений фенхель, як варіант легкого гарніру добре акомпануватиме до запеченої риби, а також м’ясних страв.
Гратен з цвітної капусти
Гратен – це особливий спосіб приготування страв: продукти викладають шарами і запікають до золотистої, рум’яної скоринки.
Баклажани запечені з травами
Кружальця баклажанів зі смачною, духмяною та хрумкою верхівкою з ароматних трав.
Запечена цибуля з пряними травами
Дуже проста і ароматна закуска, яка особливо смакує до шашлику або бургеру.
Цукіні в сухарях
Ця проста і смачна вегетаріанська страва смакуватиме як гарячою, так і холодною. Для її приготування потрібно лише кілька хвилин.
Смачного!