Легкі овочеві гарніри

zucchini_ingredients

Тут ви знайдете для себе не лише цікаві варіанти приготування гарнірів з більш традиційних овочів, таких як баклажан, цвітна капуста та кабачок, а й доповните меню стравами за участі фенхелю і цибулі-порей. Наступного разу обов’язково покладіть до продуктового кошика один з перелічених інгредієнтів та приготуйте за нашими рецептами легкий гарнір.

Цибуля порей запечена з чебрецем                                                                                         

Швидкий у приготуванні, легкий та смачний гарнір до м’яса або просто до яєчні.

Leek_with_thyme

 Гарнір з фенхелю

Обсмажений фенхель, як варіант легкого гарніру добре акомпануватиме до запеченої риби, а також м’ясних страв.

fennel

Гратен з цвітної капусти

Гратен – це особливий спосіб приготування страв: продукти викладають шарами і запікають до золотистої, рум’яної скоринки.

gratin_cauliflower

Баклажани запечені з травами

Кружальця баклажанів зі смачною, духмяною та хрумкою верхівкою з ароматних трав.

eggplant

Запечена цибуля з пряними травами

Дуже проста і ароматна закуска, яка особливо смакує до шашлику або бургеру.

baked_onions2

Цукіні в сухарях

Ця проста і смачна вегетаріанська страва смакуватиме як гарячою, так і холодною. Для її приготування потрібно лише кілька хвилин.

zucchini

Смачного!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *