Запечена цибуля з пряними травами

baked_onions

Дуже проста і ароматна закуска, яка особливо смакує до шашлику або бургеру.

Складові:

  • 6 цибулин (середнього розміру)
  • 50 г. пряних трав на ваш смак (розмарин, тім’ян, базилік)
  • сіль
  • оливкова олія
  • оцет для маринування

Приготування:

  1. Помити цибулю, прямо у лушпинні розрізати на 2 частини.
  2. Зробити розчин для маринування: в 500 мл. води додати 4 ст. ложки оцту і 2 ст. ложки цукру.
  3. В невеликій каструлі приготованим розчином залити цибулю і залишити маринуватись на пару годин.
  4. Змастити деко оливковою олією, викласти цибулю, посолити і поперчити її. Присипати цибулю пряними травами, збризнути олією.
  5. Випікати при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.

baked_onions

Смачного!

Рекомендована техніка:

bo637inb

Вбудована духова шафа Gorenje BO637INB

Elza Brook

 

 

 

 

Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *