Дуже проста і ароматна закуска, яка особливо смакує до шашлику або бургеру.
Складові:
- 6 цибулин (середнього розміру)
- 50 г. пряних трав на ваш смак (розмарин, тім’ян, базилік)
- сіль
- оливкова олія
- оцет для маринування
Приготування:
- Помити цибулю, прямо у лушпинні розрізати на 2 частини.
- Зробити розчин для маринування: в 500 мл. води додати 4 ст. ложки оцту і 2 ст. ложки цукру.
- В невеликій каструлі приготованим розчином залити цибулю і залишити маринуватись на пару годин.
- Змастити деко оливковою олією, викласти цибулю, посолити і поперчити її. Присипати цибулю пряними травами, збризнути олією.
- Випікати при температурі 200 градусів близько 30 хвилин.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Elza Brook
|
Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.
|