Вітання! Сьогодні готуємо чудовий сніданок за допомоги бутербродниці. Все дуже просто, ситно і звичайно смачно, як ми любимо.
На 2 порції:
- 2 листи лаваша
- 2 яйця
- 1 огірок
- 1 невеликий солодкий перець
- 1 помідор
- 60 г сиру фета/бринзи
- 1 ст. л. домашнього кетчупу
- 2 ст. л. сметани/йогурту
- сіль і перець за смаком
- 50 г маринованих грибів або огірків
Встановити пластини для приготування на грилі. Розігріти бутербродницю. Розбити яйця на пластину (можна нічим не змащувати, оскільки протипригарне покриття забезпечує легке ковзання). Закрити прилад і готувати 4-5 хвилин.
Тим часом, овочі нарізати невеликим кубиком.
Гриби нарізати пластинами, сир розкришити. У зручній ємкості змішати кетчуп і сметану, посолити і поперчити за смаком.
Яйця зняти з грилю, остудити трохи і нарізати невеликими шматочками. Листи лаваша змастити соусом, зверху з одного краю викласти підготовлені овочі, сир і яйця.
При бажанні додати листя салату. Посолити і поперчити за смаком. Акуратно згорнути лаваш в рулет, заправляючи краї всередину. Викласти лаваш з начинкою на розігрітий гриль, злегка притиснути і готувати хвилин 5. Подавати гарячими до столу.
Смачного сніданку!
Експертна оцінка від досвідченого кулінара, фуд-блогера, Едуарда Насирова
|
Ось такий елементарний у приготуванні сніданок, завдяки бутербродниці 3 в 1, вже за 10 хвилин прикрасить ваш стіл. Звісно ж, начинку можете змінювати під свої вподобання, від мене – лише ідея для вас. |
Рекомендована техніка:
Бутербродниця 3 в 1 Gorenje SM703BK |