Ренч соус

Ranch_dressing

Американська класика, одна з найпростіших і водночас найсмачніших салатних заправок, кремовий соус на базі маслянки, вершків та домашнього майонезу зі щедрою порцією ароматних трав. За бажанням сметану можна замінити натуральним йогуртом, зменшити кількість майонезу, але обов’язково додавайте сушені часник та цибулю. Саме вони зроблять смак соусу неповторним, бо навіть зі свіжим часником це вже не те.

З цим соусом можна безкінечно експериментувати та пропоную вам свій перевірений рецепт.

Складові:

приготування – 5 хв

  • 1 склянка майонезу
  • 1/2 склянки майонезу або кефіру
  • 1/2 склянки нежирної сметани (12-18%)
  • сік 1/2 лимона
  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 2 ч. л. сушеної цибулі
  • по одному пучку зеленої цибулі, петрушки та укропу
  • сіль за смаком

Приготування

  1. Зелень подрібнити. Помістити всі складники у чашу блендера та збити до однорідної консистенції.
  2. Скуштувати та виправити на сіль, якщо в цьому буде необхідність.

Смачна заправка до салатів готова за лічені хвилини 🙂

Рекомендована техніка:

Стаціонарний блендер Gorenje B800HC

Дана Мацюк

 dana

 

 

Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим.
Зі слів Дани, кухня і приготування страв це як відчути себе художником, тільки замість мольберта і пензлів, в руках опиняються кухонні прибори. І кожний виважений рух, як медитація, як мазок фарби. Це віддання частинки себе у смачному тістечку, або запашному борщику.
Автор кулінарного блогу Source of taste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *