Сьогодні пропонуємо Вам дуже смачну страву до столу – ніжні та легкі оладки з броколі. З хорошим блендером під рукою оладки готуються на раз, два, три. Зберігайте рецепт, щоб ще не раз до нього повернутись )
На 4 порції
- 1 середній качан броколі
- 2 зубчики часнику
- 1 гострий червоний перчик
- 5-6 гілочок м’яти
- 1 яйце
- 2 ст. л. борошна
- 30 г пармезану
- сіль і перець за смаком
- 2 ст. л. оливкової олії
Готуємо
Капусту розібрати на суцвіття і відварити протягом 4-х хвилин. У чаші блендера подрібнити гострий перець, сир, м’яту, часник.
Блендером подрібнити броколі до однорідності, поєднати з підготовленою сумішшю, всипати борошно і сюди ж вмішати яйце.
Перемішати тісто до однорідної консистенції.
Пательню змастити олією і гарненько розігріти. Столовою ложкою викладати тісто на сковороду. Обсмажувати оладки з кожного боку до набуття рум’яної скоринки. До столу подавати зі сметаною або вершками.
Смачного!
Рекомендована техніка:
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |