Оладки з броколі, пармезаном та м’ятою

broccoli_5

Сьогодні пропонуємо Вам дуже смачну страву до столу – ніжні та легкі оладки з броколі. З хорошим блендером під рукою оладки готуються на раз, два, три. Зберігайте рецепт, щоб ще не раз до нього повернутись )

broccoli_4

На 4 порції

  • 1 середній качан броколі
  • 2 зубчики часнику
  • 1 гострий червоний перчик
  • 5-6 гілочок м’яти
  • 1 яйце
  • 2 ст. л. борошна
  • 30 г пармезану
  • сіль і перець за смаком
  • 2 ст. л. оливкової олії

Готуємо

Капусту розібрати на суцвіття і відварити протягом 4-х хвилин. У чаші блендера подрібнити гострий перець, сир, м’яту, часник.

broccoli_3

Блендером подрібнити броколі до однорідності, поєднати з підготовленою сумішшю, всипати борошно і сюди ж вмішати яйце.

broccoli_2

Перемішати тісто до однорідної консистенції.

broccoli_1Пательню змастити олією і гарненько розігріти. Столовою ложкою викладати тісто на сковороду. Обсмажувати оладки з кожного боку до набуття рум’яної скоринки. До столу подавати зі сметаною або вершками.

broccoli

Смачного!

Рекомендована техніка:

Блендер Gorenje HBX603HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

 

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *