Маринад для курки на основі грецького йогурту

marinade

На основі грецького йогурту можна приготувати відмінний маринад для курячих гомілок або крилець. М’ясо вийде ніжним і соковитим. Дізнайтесь ЯК ЗА 5 ЛЕГКИХ КРОКІВ ПРИГОТУВАТИ ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ У ЙОГУРТНИЦІ GORENJE JMG20W

Маринад для курки

  • 1 склянка простого грецького йогурту
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. орегано
  • 2 зубчики часнику
  • жменя петрушки
  • 1 лимон
  • сіль і перець

У зручній ємності змішати грецький йогурт, оливкову олію, подрібнений часник, сіль, перець і орегано. Додати натерту цедру одного лимону й одну столову ложку лимонного соку, дрібно нарізану петрушку. Гарненько розмішати. Замаринувати куряче м’ясо і залишити в холодильнику приблизно на півгодини. Перед тим як запікати або обсмажувати м’ясо, дати йому зігрітись на стільниці.

Рекомендована техніка:

Йогуртниця Gorenje JMG20W

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *