На основі грецького йогурту можна приготувати відмінний маринад для курячих гомілок або крилець. М’ясо вийде ніжним і соковитим. Дізнайтесь ЯК ЗА 5 ЛЕГКИХ КРОКІВ ПРИГОТУВАТИ ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ У ЙОГУРТНИЦІ GORENJE JMG20W
Маринад для курки
- 1 склянка простого грецького йогурту
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. орегано
- 2 зубчики часнику
- жменя петрушки
- 1 лимон
- сіль і перець
У зручній ємності змішати грецький йогурт, оливкову олію, подрібнений часник, сіль, перець і орегано. Додати натерту цедру одного лимону й одну столову ложку лимонного соку, дрібно нарізану петрушку. Гарненько розмішати. Замаринувати куряче м’ясо і залишити в холодильнику приблизно на півгодини. Перед тим як запікати або обсмажувати м’ясо, дати йому зігрітись на стільниці.
Рекомендована техніка: