Імбирний чай з апельсином

ginger_tea

Імбирний чай – найкращий напій від нудьги та чудовий засіб для профілактики застуди. Існує багато рецептів приготування цього чаю, я ж надаю перевагу саме цьому, в якому імбир і апельсин піддаються мінімальній термічній обробці. Імбирний чай з апельсином, на відміну від лимону, має м’якший смак, але ж вибір завжди за вами 🙂

Чашка хорошого чаю зігріє у непогоду, поліпшить самопочуття та підбадьорить.

Нам знадобиться:

  • термос
  • 2-3 см кореня імбиру
  • ½ апельсина
  • 3-5 листочків м’яти
  • 1-2 зірочки бадьяну
  • 500 мл води
  • 2-3 ч. л. меду

Приготування:

Корінь імбиру промити ( можна не очищати від шкірки), нарізати на середні шматочки. Половинку апельсина нарізати дольками. Закип’ятити воду, дати їй час злегка охолонути. Скласти апельсин, імбир, бадьян і м’яту в термос. Залити окропом. Настоювати напій не менше години. Готовий напій підсолодити медом на власний смак.

Піклуйтесь про себе і будьте здорові!

Рекомендована техніка:

Чайник Gorenje K15BK

Elza Brook

 

 

 

Фуд. фтограф та фуд. стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *