Овочі, які варто запікати

ovocheve asortI

Літо пестить нас щедрим врожаєм овочів, тож слід цим скористатись 🙂 За помірну ціну можна купити вдосталь літніх щедрот, а вдома приготувати їх незвичним й небуденним способом. Ми пропонуємо обрати більш корисну й здорову альтернативу обсмажуванню, а саме – запікання. Тим більше, що сучасні духові шафи розігріваються набагато швидше і процесс приготування займає все менше часу. А поки овочі підрум’янюються в духовці, приготуйте ароматний соус, який неодмінно вдосконалить фінальну страву. Подавати овочі можна як гарнір, так і самостійне блюдо. Для вас ми підібрали ідеї легких у приготуванні страв, які покликані урізноманітнити щоденний раціон.

Цвітна капуста, запечена з пармезаном.                                                                          Корисна альтернатива засмаженим у клярі суцвіттям цвітної капусти.

the baked cauliflower with garlic. top view. selective focus

Цукіні з м’ятним соусом  

Свіжість м’яти поряд з молодим кабачком цукіні створює досить ароматну та насичену смаком страву.

the baked zucchini with mint sauce. top view. selective focus

Запечена молода капуста з сирним соусом

Виявляється, що абсолютно звичний овоч з невиразним смаком може заграти дуже яскравими фарбами і здивувати.

baked cabbage.1_water

 Запечена цвітна капуста з соусом із тахіни

Цю страву особливою робить смачний і корисний соус з кунжутної пасти тахіни.

pechenaya tsvetnaya kapusta

Пряні овочі-гриль

Для тих, хто полюбляє гостреньке 🙂

ovochI na grilI

Готуйте з насолодою 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *