Літо пестить нас щедрим врожаєм овочів, тож слід цим скористатись 🙂 За помірну ціну можна купити вдосталь літніх щедрот, а вдома приготувати їх незвичним й небуденним способом. Ми пропонуємо обрати більш корисну й здорову альтернативу обсмажуванню, а саме – запікання. Тим більше, що сучасні духові шафи розігріваються набагато швидше і процесс приготування займає все менше часу. А поки овочі підрум’янюються в духовці, приготуйте ароматний соус, який неодмінно вдосконалить фінальну страву. Подавати овочі можна як гарнір, так і самостійне блюдо. Для вас ми підібрали ідеї легких у приготуванні страв, які покликані урізноманітнити щоденний раціон.
Цвітна капуста, запечена з пармезаном. Корисна альтернатива засмаженим у клярі суцвіттям цвітної капусти.
Свіжість м’яти поряд з молодим кабачком цукіні створює досить ароматну та насичену смаком страву.
Запечена молода капуста з сирним соусом
Виявляється, що абсолютно звичний овоч з невиразним смаком може заграти дуже яскравими фарбами і здивувати.
Запечена цвітна капуста з соусом із тахіни
Цю страву особливою робить смачний і корисний соус з кунжутної пасти тахіни.
Для тих, хто полюбляє гостреньке 🙂
Готуйте з насолодою 🙂