Якщо цьогорічна осінь порадувала Вас щедрою корзинкою білих грибів, обов’язково приготуйте простий, але дуже смачний кремовий суп.
Складові:
- 60 г білих грибів
- 3 картоплини
- 1 ріпчаста цибуля
- 150 мл. жирних вершків
- 1 л. курячого бульйону
- 20 г вершкового масла
- 1 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. борошна
- сіль, чорний перець
Готуємо:
- Гриби очистити, вимити, нарізати скибочками. У пательні розтопити вершкове масло і обсмажити гриби до рум’яності. Перекласти в каструлю.
- Картоплю і цибулю нарізати кубиками. У тій же сковороді розігріти олію і злегка обсмажити овочі. Посипати їх борошном, і помішуючи обсмажити ще одну хвилину. Перекласти овочі до грибів.
- Влити в каструлю гарячий курячий бульйон, довести до кипіння і варити суп 15 хв. Подрібнити блендером в пюре, влити вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. Посолити і поперчити за смаком.
Рекомендована техніка:
|
|
Зоряна Івченко
|
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |
One response