Прохолодні вечори у мене завжди асоціюються з глінтвейном. Приємно посидіти у гарній компанії закутавшись у плед, вести бесіду та насолоджуватися неймовірним смаком.
Одного разу я шукала рецепт гарячого шоколаду та натрапила на дещо незвичне – гаряче шоколадне вино. У рецепті неперевершено все! Інгредієнти, приготування і смак. Моє найулюбленіше поєднання. Єдине, що хочу додати, обирайте якісне вино, оскільки цей інгредієнт в даному випадку відіграє головну роль.
Інгредієнти:
- 1 ½ склянки молока
- 1 склянка червоного вина (каберне-совіньйон)
- 1/3 склянки чорного шоколаду
Приготування:
Поєднайте у сотейнику на середньому вогні молоко та шоколад. Змішайте за допомогою вінчика. Ви отримаєте шоколадне молоко. Додайте вино та підігрійте. Зразу ж розливайте та пийте гарячим!
Рекомендована техніка:
|
|