Крем-суп з білими грибами

forest mushrooms cream soup. style rustic. selective focus

Якщо цьогорічна осінь порадувала Вас щедрою корзинкою білих грибів, обов’язково приготуйте простий, але дуже смачний кремовий суп.

Складові: 

  • 60 г білих грибів
  • 3 картоплини
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 150 мл. жирних вершків
  • 1 л. курячого бульйону
  • 20 г вершкового масла
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 3 ст. л. борошна
  • сіль, чорний перець

Готуємо:

  1. Гриби очистити, вимити, нарізати скибочками. У пательні розтопити вершкове масло і обсмажити гриби до рум’яності. Перекласти в каструлю.
  2. Картоплю і цибулю нарізати кубиками. У тій же сковороді розігріти олію і злегка обсмажити овочі. Посипати їх борошном, і помішуючи обсмажити ще одну хвилину. Перекласти овочі до грибів.
  3. Влити в каструлю гарячий курячий бульйон, довести до кипіння і варити суп 15 хв. Подрібнити блендером в пюре, влити вершки, довести до кипіння і зняти з вогню. Посолити і поперчити за смаком.

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje GW65CLI

Блендер Gorenje H604QB

Зоряна Івченко

 

Зоряна Івченко

 

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

 

 

 

 

One response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *