Ці домашні пишні вафлі з безпрограшним класичним поєднанням яблук та кориці обов’язково знайдуть своїх шанувальників. Зізнатись чесно, готую вафлі я не часто, лише для особливих подій, наприклад, друзів, які завітали у гості. Ділюся і з Вами чудовим рецептом.
Складові для 5-6 вафель:
- 250 г борошна
- 130 г вершкового масла
- 130 мл. молока
- 3 яйця
- 65 г цукру
- пучка солі
- 1 ч. л. розпушувача
- 1/2 ч. л. кориці
- 1 яблуко
- 1 ч. л. ванільного екстракту
Готуємо:
- У комбайні збити вершкове масло з цукром, дрібкою солі, корицею і ваніллю. Додати по одному яйця. Перемішати до однорідності. Ввести в тісто поперемінно просіяне з розпушувачем борошно і молоко.
- Яблуко нарізати дрібними кубиками і вмішати в тісто. Випікати вафлі в вафельниці до рум’яної скоринки. Подавати до чаю, кави або какао.
P.S: вафлі можна розігріти у тостері.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |