Вафлі з яблуком і корицею

waffles_apple_cinnamon
Ці домашні пишні вафлі з безпрограшним класичним поєднанням яблук та кориці обов’язково знайдуть своїх шанувальників. Зізнатись чесно, готую вафлі я не часто, лише для особливих подій, наприклад, друзів, які завітали у гості. Ділюся і з Вами чудовим рецептом.
Складові для 5-6 вафель:
  • 250 г борошна
  • 130 г вершкового масла
  • 130 мл. молока
  • 3 яйця
  • 65 г цукру
  • пучка солі
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 1/2 ч. л. кориці
  • 1 яблуко
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Готуємо:

  1. У комбайні збити вершкове масло з цукром, дрібкою солі, корицею і ваніллю. Додати по одному яйця. Перемішати до однорідності. Ввести в тісто поперемінно просіяне з розпушувачем борошно і молоко.
  2. Яблуко нарізати дрібними кубиками і вмішати в тісто. Випікати вафлі в вафельниці до рум’яної скоринки. Подавати до чаю, кави або какао.

P.S: вафлі можна розігріти у тостері.

Смачного!

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *