Паста з горіховим соусом

Pasta

Сьогодні у нас італійська паста з одним з моїх найулюбленіших соусів. Готується на раз, два, три, вирізняється насиченим і довершеним смаком. Як справжній “пастоман” я готую різні варіації цієї страви мінімум раз на тиждень. Всього-на-всього 10 хвилин, а з хорошим блендером під рукою ще швидше, і страва готова до столу.

pasta_ingredients

На 2 порції:

  • 100 г волоських горіхів
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 50 г пармезану
  • 200 мл вершків 15%
  • 1 зубчик часнику
  • 1 цибулина
  • сіль і перець за смаком
  • невеликий пучок петрушки
  • 200 г пасти

Готуємо:

  1. У підсоленій воді відварити пасту до стану аль денте.
  2. Цибулю і часник нарізати. Горіхи подрібнити в чаші блендера.
  3. У сотейнику на оливковій олії підсмажити до м’якості часник з цибулею, додати горіхи і влити вершки. Посолити і поперчити за смаком. Дати закипіти і зняти з вогню. Соус разом з зеленню подрібнити блендером, додати натертий пармезан і перемішати.
  4. Пасту змішати з соусом і одразу ж подавати до столу.

paste_onions pasta_sause1 pasta_sause

Смачного!

Експертна оцінка від досвідченого кулінара, фуд-блогера, Едуарда Насирова

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

Основні характеристики, яким слід надати перевагу при виборі хорошого погружного блендера, це перш за все потужність, матеріал деталей та укомплектованість. І ще особиста порада, краще не економити на хорошому блендері, адже цей прилад – ваш надійний помічник на кухні. Обирайте якість, і ваш блендер справиться з усіма поставленими завданнями. У блендері Gorenje HBX603HC особисто я впевнений на сто відсотків. З ним готувати соус до пасти – одне задоволення!  

Рекомендована техніка:

Блендер Gorenje HBX603HC

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *