Фіорелла – запіканка на італійський манер. Ніжна і ароматна, сподобається як дорослим, так і дітям.
Складові:
- 400 г кисломолочного сиру
- 250 г манної крупи
- 3 шт. яєць
- 175 г цукру
- 75 г вершкового масла
- 200 мл. апельсинового соку
- 1 ч.л. розпушувача
- 4 ст.л. мигдалевих пластинок
Спосіб приготування:
- Вершкове масло розм’якшити в мікрохвильовій печі (30 секунд при потужності 600 Ватт). В чашу кухонного комбайна помістити кисломолочний сир та пом’якшене вершкове масло. Сюди ж додати 100 гр. цукру. Збити до пишності. Не припиняючи збивання на середній швидкості по одному додати яйця. Манну крупу змішати з розпушувачем, і по ложці всипати в збиту масу. Добре перемішати і викласти в прямокутну форму змащену маслом. Розрівняти і випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
- Апельсиновий сік нагріти до кипіння і змішати з рештою 75 грамами цукру до розчинення. Вийняти запіканку з духовки і відразу ж рівномірно полити з ложки апельсиновим сиропом. Мигдальні пластинки підрум’янити на сухій пательні і прикрасити ними запіканку. Порізати на квадратики і подавати до столу.
Рекомендована техніка:
|
|
Зоряна Івченко
![]() |
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |
А где же в пошаговом рецепте использование 400г творога?
Проверте информацию.
Дякуємо, що вказали на помилку. Сир збиваємо ( або перетираємо) разом з пом’якшеним вершковим маслом та цукром.