Коли варениками і пельменями вже не здивуєш, пропонуємо приготувати подібні вироби з тіста, але у колориті італійської пасти з начинкою, іншими словами, равіолі. У нас вже зібралось декілька цікавих рецептів, якими ми раді поділитись з вами.
Інколи найпростіший варіант – найкращий. Завжди можна наліпити звичних і перевірених вареників. Але ми не шукаємо легких шляхів 🙂 Насправді, зробити цікаве шпинатне тісто для майбутніх равіолі дуже просто.
Цей рецепт не потребує від вас особливих кулінарних умінь та забагато витраченого часу й зусиль.
Домашні равіолі – це справжня симфонія смаку. Начинка – ніжна й кремова, з гарбуза та домашнього сиру. До столу равіолі подаються теплі, рясно политі вершковим маслом.
Експериментуйте з різними начинки та знайдіть свій довершений смак 🙂