Равіолі – знамените блюдо італійської кухні. Існує багато варіацій приготування цієї страви. Пропоную вам одну з них, яка не потребує особливих кулінарних умінь та забагато витраченого часу й зусиль. Маю надію, що даний рецепт надихне вас на експерименти з начинками.
Складові:
Для тіста:
- 450 г борошна
- 0,5 ч. л. солі
- 260 мл. холодної води
Для начинки:
- 300 г філе білої риби
- 150 г мідій очищених
- 1 ч.л. дрібно потертого імбиру
- 1 маленький перець чілі
- 2 гілочки петрушки
- сіль
Приготування:
- Просіяти борошно і замісити тісто, поступово змішуючи борошно з сіллю і водою. Накрити рушником і залишити на 20-30 хв. Я тісто замішую у хлібопічці – швидко та зручно. Можна також взяти вже готове тісто для пельменів.
- Рибу та мідії порізати на маленькі кубики близько 0,5 см. Додати дрібно порізаний перець чілі, тертий імбир та листя петрушки. Посолити і вимішати фарш.
- Сформувати равіолі будь-яким зручним способом. Розкачати тісто і вирізати кружечки. В центр кожного кружечка покласти начинку. Накрити іншим кружечком і з’єднати краї. Можна використати спеціальні форми або ніж для формування равіолі.
- Відварити равіолі до готовності. Подавати з зеленню, соєвим соусом і маслом.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Elza Brook
|
Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.
|