Все елементарно і просто. Для швидшого сніданку саме те, що потрібно. І дорослим, і дітям ця страва прийдеться до смаку. Кількість інгредієнтів обмежена, тож беріть цей рецепт на замітку. Якщо полюбляєте пікантний смак, спробуйте додати гострого червоного перцю, свіжого або сушеного.
Складові:
- 6 яєць
- 1 солодкий перець
- 250-300 г помідорів ( не водянистих)
- 100 г сиру фета
- 1 ріпчаста цибуля
- 2 ст. л. оливкової олії
- сіль
- жменя петрушки
- гострий перець в пластівцях ( по бажанню)
Приготування:
- Цибулю і перець очистити і порізати невеликими кубиками. У пательні розігріти оливкову олію. Всипати овочі і обсмажити їх на середньому вогні близько 5-7 хв. до пом’якшення.
- Помідори нарізати невеликими кубиками і додати в сковороду до овочів. Помішувати та готувати, поки помідори не перестануть виділяти сік.
- Яйця розбити в миску, посолити, за бажання додати гострий перець. Злегка збити виделкою. Вилити яєчну суміш в пательню. Готувати, постійно перемішуючи, доки яєчня не «схопиться». Тут справа смаку: комусь подобається ніжна й соковита яєчня, а хтось любить більш підсмажену. Посипати готову страву розкришеною фетою і подрібненою петрушкою. Одразу подавати до столу зі свіжим багетом або лавашем.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Зоряна Івченко
|
Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com. |