Пряний гарбузовий смузі

smoothie_pumpkin

Яскравий та ароматний гарбузовий смузі з прянощами – справжнє джерело вітамінів та поживних речовин. Прекрасний початок дня для зайнятого жителя мегаполісу, який стежить за своїм харчуванням і любить себе балувати корисною смакотою.
Повірте, сезон смузі не закінчується з літом, а навпаки, стає ще різноманітнішим.

Складові:

  • ½ скл. гарбузового пюре
  • 1 скл. мигдалевого молока
  • 1 великий заморожений банан
  • 3 фініка без кісточок
  • 1 ч. л. суміші спецій для гарбузового пирога
  • гарбузове насіння для прикрашання
Приготувати суміш спецій для гарбузового пирога дуже просто: у окремій посудині змішайте 1 ст. л. змеленої кориці, 1 ч. л. меленого імбиру, пів чайної ложки мускатного горіха. Додатково можна додати по пів чайних ложки меленої гвоздки, духмяного перцю та кардамону.
1. Для приготування смузі обирайте переспілі банани. Очистіть банан, наріжте крупними шматочками, помістіть в спеціальний пакет із застібкою і заморозьте. Перед використанням дістаньте банани з морозилки і дайте їм час відтанути (близько 10 хвилин), так смузі буде простіше збивати.
2. Помістіть всі інгредієнти в чашу блендера, закрийте кришкою і збивайте до однорідної консистенції.
Смачного!

 

Рекомендована техніка:

Смузі – блендер Gorenje BSM600PR

Анна Мітякіна

 

Anna-Mitialina

 

З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *