Яскравий та ароматний гарбузовий смузі з прянощами – справжнє джерело вітамінів та поживних речовин. Прекрасний початок дня для зайнятого жителя мегаполісу, який стежить за своїм харчуванням і любить себе балувати корисною смакотою.
Повірте, сезон смузі не закінчується з літом, а навпаки, стає ще різноманітнішим.
Складові:
- ½ скл. гарбузового пюре
- 1 скл. мигдалевого молока
- 1 великий заморожений банан
- 3 фініка без кісточок
- 1 ч. л. суміші спецій для гарбузового пирога
- гарбузове насіння для прикрашання
2. Помістіть всі інгредієнти в чашу блендера, закрийте кришкою і збивайте до однорідної консистенції.
Анна Мітякіна
|
З кулінарним світом Аню поєднала професійна фуд-фотографія, адже перше знайомство з розмаїттям кулінарних шедеврів відбулося саме через об’єктив. Цього для Ані виявилось замало: хотілось не тільки фотографувати, а й самій готувати. Сьогодні наша фото-фуд чарівниця проводить дитячі майстер-класи з випічки, приймає участь в кулінарних фестивалях і мріє стати шеф-кухарем. Автор кулінарної сторінки Mitiakina.com. На теренах інтернету Аню знають під псевдонімом “Фото-фуд кудесниця”. |