Сирне суфле

souffle

Здивуйте своїх рідним смачною стравою. Для приготування легкої закуски нам знадобиться:

  • 3 яйця
  • 50 г сиру (пармезан)
  • 1 ст. л.  вершкового масла
  • 1 ст. л борошна
  • 100 мл молока
  • пучка мускатного горіху
  • морська сіль
  1. Налаштувати температуру у духовій шафі на позначці 190 С.
  2. Приготувати соус: розігріти в сковороді вершкове масло, заварити борошно, влити молоко і перемішувати поки соус не стане густим і однорідним. Зняти з вогню і додати мускатний горіх. Перемішати.
  3. Відокремити жовтки від білків. Жовтки посолити і збити міксером, додати соус і ще трохи збити.
  4. Сир натерти на тертці, поєднати з жовтками. Білки посолити, збити міксером в міцну піну, акуратно ввести їх в жовткову масу і перемішати.
  5. Розкласти отриману масу по невеликих термостійких формах, заповнюючи їх на 2/3, потім поставити в духовку на 10-15 хвилин. Ось і все 🙂 це неймовірно смачно, ніжно і сирно.

Рекомендована техніка:

Плита зі склокерамічною поверхнею Gorenje EC51101AW

Міксер Gorenje ME510W

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *