Кабачкова ікра з в’яленими помідорами

cabbage_caviar

Доброго дня! Чи любите ви кабачкову ікру так як люблю її я? Ваша відповідь “ТАК”, тоді прошу за мною 🙂 Сьогодні будемо готувати дуже просту й швидку варіацію, яка зможе багатьох порадувати.

на 4 порції

  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 1 морква
  • 1 ст.л. томатної пасти
  • 2 середніх кабачки
  • 5-6 в’ялених томатів
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ч.л. бальзамічного оцту
  • щіпка цукру
  • 1/3 ч.л. італійських трав
  • 2 ст.л. оливкової олії

Готуємо:

  1. Нарізати цибулю, часник і моркву. У сотейнику розігріти оливкову олію і припустити овочі до м’якості (2-3 хвилини).
  2. Кабачок нарізати кубиками і додати в сотейник. Тушкувати 4-5 хв., потім додати томатну пасту і пару столових ложок води, прянощі та спеції. Готувати під кришкою 10 хвилин.
  3. В’ялені томати подрібнити і додати до овочів. Готувати ікру ще 2 хвилин без кришки. Подрібнити готову ікру блендером, але не до однорідності. Виправити на смак. Остудити.
  4. Подавати до столу у вигляді закуски, соусу до пасти, рису, картоплі. Смачного!

Рекомендована техніка:

Індукційна варильна поверхня Gorenje IT614SC

 Блендер Gorenje HBX 604 QB

Сотейник CW 20 CCP

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *