Доброго дня! Чи любите ви кабачкову ікру так як люблю її я? Ваша відповідь “ТАК”, тоді прошу за мною 🙂 Сьогодні будемо готувати дуже просту й швидку варіацію, яка зможе багатьох порадувати.
на 4 порції
- 1 цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 морква
- 1 ст.л. томатної пасти
- 2 середніх кабачки
- 5-6 в’ялених томатів
- сіль і перець за смаком
- 1 ч.л. бальзамічного оцту
- щіпка цукру
- 1/3 ч.л. італійських трав
- 2 ст.л. оливкової олії
Готуємо:
- Нарізати цибулю, часник і моркву. У сотейнику розігріти оливкову олію і припустити овочі до м’якості (2-3 хвилини).
- Кабачок нарізати кубиками і додати в сотейник. Тушкувати 4-5 хв., потім додати томатну пасту і пару столових ложок води, прянощі та спеції. Готувати під кришкою 10 хвилин.
- В’ялені томати подрібнити і додати до овочів. Готувати ікру ще 2 хвилин без кришки. Подрібнити готову ікру блендером, але не до однорідності. Виправити на смак. Остудити.
- Подавати до столу у вигляді закуски, соусу до пасти, рису, картоплі. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |