Сьогодні пропоную приготувати за простим рецептом, основним інгредієнтом якого буде капуста кольрабі. Як на мене, то в деякій мірі цей універсальний овоч недооцінили в наших краях, а шкода. Тож, спробуємо виправитись і приготувати легкий гарнір.
На 2-3 порції:
- 1 качан кольрабі
- щіпка солі і перцю
- 3-4 ст. л. рослинної олії
- 200 мл. помідорів у власному соку
- 1 червона цибулина
- 1 зубчик часнику
- 1 перець чілі (за бажання)
- 1/2 ч. л. чебрецю
- щіпка цукру
- сіль і перець за смаком
- 1 ст. л. оливкової олії
Готуємо:
- Капусту за допомогою комбайна або вручну нарізати на дрібні шматочки, обсмажити на середньому вогні, помішуючи, до готовності (доки не стане золотистою і м’якою)
- Цибулю, часник і перець чілі подрібнити і злегка обсмажити на оливковій олії. Додати помідори і всі наступні інгредієнти. Тушкувати на середньому вогні 10 хвилин. За допомоги блендерної насадки довести суміш до стану однорідного соусу-пюре.
- Наповнити соусом порційні тарілки, зверху викласти смажену капусту, прикрасити листям зелені і подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food. |