Риба на грилі для легкої літньої вечері

grilled_fish

Риба на грилі — ідеальна літня страва. Вона легка, свіжа і ароматна.Ця здорова страва в середземноморському стилі ідеально підходить для нежирного й низькокалорійного вечірнього перекусу або вечері та створює настрій для літнього відпочинку.
Ось один із наших улюблених рецептів — легка страва, яка швидко готується.
Інгредієнти

  • 2 форелі
  • 1 зубчик часнику
  • 1 гілочка петрушки
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 дрібка розмарину
  • Сіль, перець

Помийте рибу та витріть її паперовим рушником.
Змастіть олією рибу та решітку в духовці.
Посоліть і приправте рибу зсередини.
Готуйте її на грилі протягом 23 хвилин при температурі 210 °C, перевертаючи через 15 хвилин.
Подавайте з картоплею або овочами-гриль, або поєднайте з простим зеленим салатом для створення ще більш легкої страви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *