Риба на грилі — ідеальна літня страва. Вона легка, свіжа і ароматна.Ця здорова страва в середземноморському стилі ідеально підходить для нежирного й низькокалорійного вечірнього перекусу або вечері та створює настрій для літнього відпочинку.
Ось один із наших улюблених рецептів — легка страва, яка швидко готується.
Інгредієнти
- 2 форелі
- 1 зубчик часнику
- 1 гілочка петрушки
- 2 столові ложки оливкової олії
- 1 дрібка розмарину
- Сіль, перець
Помийте рибу та витріть її паперовим рушником.
Змастіть олією рибу та решітку в духовці.
Посоліть і приправте рибу зсередини.
Готуйте її на грилі протягом 23 хвилин при температурі 210 °C, перевертаючи через 15 хвилин.
Подавайте з картоплею або овочами-гриль, або поєднайте з простим зеленим салатом для створення ще більш легкої страви.