Яблучно-морквяне пюре з кардамоном

_MG_4775 копия

Для двох

  • 3 середніх соковитих морквини
  • 1 велике яблуко солодких сортів
  • 1/2 чайної ложки меленого кардамону

Готуємо:

У чашу блендера помістіть очищену і нарізану на шматочки середнього розміру моркву. Влийте в чашу досить води, щоб покрити інгредієнт. Додайте меленого кардамону. Встановіть режим приготування при високій температурі HIGH і готуйте моркву до м’якості. Тим часом очистіть яблуко від шкірки і зерняток, наріжте на часточки. До готової моркви додайте яблуко і збийте масу в гладку кремову текстуру.

Рекомендована техніка:

MMC 800 WБлендер з функцією приготування Gorenje BS 1600 E

 

Bine Volčič

 

Bine-Volcic

 

 

Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію.
Для компанії Gorenje Bine Volčič підготував добірку корисних супів-пюре, які здивують читача незвичним поєднанням інгредієнтів та новими смаковими відчуттями, а також освіжаючі напої та страви для дитячого меню.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *