Для двох
- 3 середніх соковитих морквини
- 1 велике яблуко солодких сортів
- 1/2 чайної ложки меленого кардамону
Готуємо:
У чашу блендера помістіть очищену і нарізану на шматочки середнього розміру моркву. Влийте в чашу досить води, щоб покрити інгредієнт. Додайте меленого кардамону. Встановіть режим приготування при високій температурі HIGH і готуйте моркву до м’якості. Тим часом очистіть яблуко від шкірки і зерняток, наріжте на часточки. До готової моркви додайте яблуко і збийте масу в гладку кремову текстуру.
Рекомендована техніка:
Bine Volčič
Bine Volčič – відомий шеф-кухар зі Словенії. Любов до приготування їжі перетворила звичайне хобі Байна на справжню професію. |