Сьогодні готуємо смачний теплий салат до вечері. Соус до нього приготуємо особливий – варіацію знаменитого і багатьма улюбленого песто. У всьому іншому, страва дуже проста. Лише трішки вашого часу, хорошого настрою і чудовий результат гарантований!
Складові
на 3-4 порції:
- 500 г привареної картоплі
- 2-3 зубчики часнику
- 3 ст. л. оливкової олії
- сіль і перець
- 200 г чері
- пучок руколи
для соусу
- невеликий пучок руколи
- невеликий пучок м’яти
- 100 г пармезану
- 1 зубчик часнику
- 100 г горіхів кеш’ю або кедрових
- 150 мл рослинної олії
- цедра половини лимона
- сік половини лимона
- сіль і перець за смаком
Готуємо:
- Приварену картоплю розрізати на дольки і викласти у форму для запікання. Додати часник, масло, сіль і перець, перемішати. Відправити в розігріту до 200 ° С духову шафу і випікати близько 30 хвилин.
- З’єднати тертий сир, горіхи, посічену зелень і всі інші інгредієнти в чаші блендера. Подрібнити і виправити на сіль та перець. Прибрати соус в холодильник.
- Помідори розрізати навпіл. У мисці змішати картоплю з руколою та чері, додати соус песто, перемішати і подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |