Тарт з грушею, чебрецем та фетою

Pear tart with thyme

Дуже ніжний та смачний тарт з грушею, який ще й не потребує багато часу на приготування. Його можна віднести до категорії пирогів «гості на порозі», коли маючи в запасі всього годину, Ви встигнете до приходу друзів спекти смачну домашню випічку.

Складові:

  • 500 г готового листкового тіста
  • 200 г сиру Фета
  • 25-30 мл. вершків
  • 2 великі стиглі груші
  • 1 ст. ложка коричневого цукру
  • 2-3 гілочки чебрецю

Приготування:

  1. Тісто розморозити, розкласти на рівній поверхні і розрізати на 3 частини.
  2. Змішати сир з вершками. Намазати суміш на тісто.
  3. Грушу почистити від кісточок, порізати тонкими шматочкам і розкласти поверх сиру.
  4. Прикрасити тарт гілочками чебрецю та присипати зверху цукром.
  5. Випікати тарт у розігрітій до 180 градусів духовій шафі  близько 20-30 хв.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO 71 ORA-W

Elza Brook

 

 

 

 

 

Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *