Дуже ніжний та смачний тарт з грушею, який ще й не потребує багато часу на приготування. Його можна віднести до категорії пирогів «гості на порозі», коли маючи в запасі всього годину, Ви встигнете до приходу друзів спекти смачну домашню випічку.
Складові:
- 500 г готового листкового тіста
- 200 г сиру Фета
- 25-30 мл. вершків
- 2 великі стиглі груші
- 1 ст. ложка коричневого цукру
- 2-3 гілочки чебрецю
Приготування:
- Тісто розморозити, розкласти на рівній поверхні і розрізати на 3 частини.
- Змішати сир з вершками. Намазати суміш на тісто.
- Грушу почистити від кісточок, порізати тонкими шматочкам і розкласти поверх сиру.
- Прикрасити тарт гілочками чебрецю та присипати зверху цукром.
- Випікати тарт у розігрітій до 180 градусів духовій шафі близько 20-30 хв.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Elza Brook
|
Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.
|