Смузі з апельсином, ківі і вівсяними пластівцями

green_smoothie_with_oatmeals

Смачний і корисний напій на основі закваски зі шпинатом, ківі і апельсином стане відмінним початком дня. З’єднайте всі інгредієнти у чаші блендера і збийте до ідеальної шовковистої текстури. Мій помічник сьогодні – блендер Gorenje B800HC    

smoothie_kiwi

На 2 порції:

  • 3-4 стиглих ківі
  • невеликий пучок шпинату
  • 2 ст. л. вівсяних пластівців
  • 300 мл закваски або йогурту
  • сік і цедра 1/2 апельсина
  • 2 ст. л. меду або фінікового сиропу

Ківі очистити і нарізати великими шматками. Зняти цедру і вичавити сік з половини апельсина.

gorenje_smoothie_blender

Шпинат вимити, просушити, нарізати або порвати руками.

gorenje_blender_cup_with_ingredients

У чашу блендера скласти ківі, апельсин, вівсяні пластівці і влити мед з закваскою. Збивати в блендері протягом 60 секунд в режимі “смузі”.

blender_gorenje_smoothie

Готовий напій розлити по склянках, прикрасити за бажанням і подавати до столу.

Бадьорого ранку!

Експертна оцінка від досвідченого кулінара, фуд-блогера, Едуарда Насирова

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

Блендер Gorenje B800HC радує мене кожен день. Надзвичайно зручний і функціональний в роботі – може в секунди зробити смузі, коктейлі (з льодом або без), збити крем-суп і соус. Дизайн приладу продуманий до найменших деталей – вакуумні присоски для того, щоб блендер надійно стояв на робочій поверхні, отвір в кришці чаші, щоб була можливість додавати продукти під час роботи блендера, легке, практично елементарне управління, а також програма приготування смузі роблять цей блендер незамінним помічником на кухні. А ще подрібнення горіхів, льоду, кави, цукру в пудру – все це під силу блендеру Gorenje B800HC з нової лінійки техніки Gorenje Chef’s Collection. Я від усієї лінійки в захваті – і погружной блендер, і фуд-процесор, яким я користуюсь, показали себе з найкращого боку. Сміливо рекомендую!

Рекомендована техніка:

Блендер Gorenje B800HC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *