Незвичайний салат в азіатському стилі з делікатною, приготованою на парі азіатською капустою бак-чой, масляним авокадо, ніжними зернятками сочевиці і заправкою: неймовірною кисло-солодкою заправкою з пасти місо, меду та соєвого соусу.
На 2 порції:
*приготування: 15 хв
*приготування: 15 хв
- 3 шт капусти бак-чой
- 1 авокадо
- 6 креветок
- 150 г консервованої сочевиці
- 1 ч. л. сезаму
- 1 ч. л. насіння соняшника
для заправки:
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 2 ч. л. пасти місо
- 1 ч. л. меду
- 1 ст. л. кунжутної олії
- 2 ст. л. рисового оцту
Готуємо:
- Капусту бак-чой розрізати навпіл, викласти в пароварку чи до бамбукових кошиків та відварити до моменту, коли листя зм’якне, але залишатиметься хрустким (3-4 хв). За 2 хв до готовності до капусти додати креветки.
- Насіння сезаму та соняшника підсушити на сухій пательні до хрусту.
- Для заправки змішати всі складники.
- На тарілку викласти бак-чой, сочевицю, шматочки авокадо, креветки, полити заправкою та посипати підсмаженими зернами сезаму та соняшнику.
Рекомендована техніка:
|
Природнє відчуття фуд стилю і страви, які хочеться відтворити на власній кухні, захоплюють і вже не залишають байдужим. |