Равіолі з рибою та мідіями

ravioli_with_fish_and_mussels

Равіолі – знамените блюдо італійської кухні. Існує багато варіацій приготування цієї страви. Пропоную вам одну з них, яка не потребує особливих кулінарних умінь та забагато витраченого часу й зусиль. Маю надію, що даний рецепт надихне вас на експерименти з начинками.

Складові:

Для тіста:

  • 450 г борошна
  • 0,5 ч. л. солі
  • 260 мл. холодної води

Для начинки:

  • 300 г філе білої риби
  • 150 г мідій очищених
  • 1 ч.л. дрібно потертого імбиру
  • 1 маленький перець чілі
  • 2 гілочки петрушки
  • сіль

Приготування:

  1. Просіяти борошно і замісити тісто, поступово змішуючи борошно з сіллю і водою. Накрити рушником і залишити на 20-30 хв. Я тісто замішую у хлібопічці – швидко та зручно.  Можна також взяти вже готове тісто для пельменів.
  2. Рибу та мідії порізати на маленькі кубики близько 0,5 см. Додати дрібно порізаний перець чілі, тертий імбир та листя петрушки. Посолити і вимішати фарш.
  3. Сформувати равіолі будь-яким зручним способом. Розкачати тісто і вирізати кружечки. В центр кожного кружечка покласти начинку. Накрити іншим кружечком і  з’єднати краї. Можна використати спеціальні форми або ніж для формування равіолі.
  4. Відварити равіолі до готовності. Подавати з зеленню, соєвим соусом і маслом.
    Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована індукційна поверхня Gorenje IT614SC

Elza Brook

 

 

 

 

Фуд.фотограф та фуд.стиліст. Любить здорову, корисну, смачну і красиву їжу. Надає перевагу тим рецептам, які не вимагають багато часу для приготування. Вигадує нові страви або спрощує рецептуру більш складніших.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *