Мафіни зі сливою

muffins_with_plums

Привіт друзі 🙂 Сьогодні я приготував для вас затишну домашню випічку з сезонними фруктами. Упевнений, вам і вашим рідним сподобається.

Складові для 12-15 мафінів

  • 125 г м’якого вершкового масла
  • 75 г цукрового піску
  • 1 ч. л.  ванільного цукру
  • 2 великих яйця
  • 150 г борошна
  • 100 г меленого мигдалю
  • 1 ч. л. розпушувача
  • 100 мл. вершків 10-15%
  • 500 г слив
  • 100 г цукрової пудри

Готуємо:

  1. Збити цукор з маслом до білого. Ввести яйця по одному.
  2. Просіяти борошно і горіхи з розпушувачем, додати ваніль або інший ароматизатор.
  3. Суху суміш поєднати з яєчно-масленою масою, додати вершки і замісити однорідне тісто.
  4. Сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. Вмішати фрукти в тісто.
  5. Тісто викласти в змащені формочки і випікати при 200 С хвилин 30-40.
  6. Мафіни вийняти з духовки, трохи остудити і дістати з форми. Готові мафіни присипати цукровою пудрою. Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована духова шафа Gorenje BO637E30XG

Міксер Gorenje M605W

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *