Привіт друзі 🙂 Сьогодні я приготував для вас затишну домашню випічку з сезонними фруктами. Упевнений, вам і вашим рідним сподобається.
Складові для 12-15 мафінів
- 125 г м’якого вершкового масла
- 75 г цукрового піску
- 1 ч. л. ванільного цукру
- 2 великих яйця
- 150 г борошна
- 100 г меленого мигдалю
- 1 ч. л. розпушувача
- 100 мл. вершків 10-15%
- 500 г слив
- 100 г цукрової пудри
Готуємо:
- Збити цукор з маслом до білого. Ввести яйця по одному.
- Просіяти борошно і горіхи з розпушувачем, додати ваніль або інший ароматизатор.
- Суху суміш поєднати з яєчно-масленою масою, додати вершки і замісити однорідне тісто.
- Сливи розрізати навпіл, видалити кісточки. Вмішати фрукти в тісто.
- Тісто викласти в змащені формочки і випікати при 200 С хвилин 30-40.
- Мафіни вийняти з духовки, трохи остудити і дістати з форми. Готові мафіни присипати цукровою пудрою. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |