Смачна та легка у приготуванні вечеря, а можливо й обід. Гостра пряна заправка ідеально доповнить смак овочів-гриль. Для даної страви Ви можете обирати будь-які овочі. Керуйтесь власним вподобанням та сезонністю.
на 2 порції
- 1 цукіні/кабачок
- 1 болгарський перець
- 150 г печериць
- 1 цибулина
- 8 коктейльних помідорів
- 1 чилі
- 1/3 ст. оливкової олії
- 1/6 ст. яблучного оцту
- 30 мл. бальзамічного оцту
- 2-4 ст.л соєвого соусу
- 4-5 зубчиків часнику
- пару гілочок кінзи/петрушки
- 1 ч.л. меленої паприки
- чорний мелений перець, орегано
- Овочі та печериці нарізати на великі шматки. Викласти овочі на гриль, злегка змащений олією, і підсмажити до готовності.
- Очистити часник, роздавити кожний зубочок. Дрібненько нарізати перець чилі.
- Змішати олію, 2 різновиди оцту, соєвий соус, паприку, чорний перець, орегано, чилі і часник. Скласти овочі та печериці в миску, залити підготовленим маринадом, ретельно перемішати. Додати подрібнену зелень і подавати до столу. За бажанням можна також додати улюбленого сиру – фети, моцарелли, тофу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |