Зверніть увагу на досить простий варіант смачного бутерброду, який допоможе утамувати відчуття голоду. Готується легко, в його основі – всіма улюблений салат “Капрезе”. Для тих, хто любить проводити більше часу на свіжому повітрі, запропонований рецепт паніні стане чудовою альтернативою для легкого перекусу.
На 2 порції:
- 1 чіабата
- 200 г помідорів чері або невеличких томатів
- 200 г моцарели (найкраще чері)
- 1 зубчик часнику
- 50 г руколи
- 2 ст.л оливкової олії
- 4 ст.л соусу песто
- 1 невеличкий болгарський перець
Готуємо:
- Розріжте чіабату повздовж і обсмажте половинки хліба на грилі. Натріть підсушений хліб часником.
- Помідори розріжте навпіл, перець нашинкуйте соломкою.
- Половинку хліба змастіть 2 ст.л. песто, поверх виложіть перець, листочки руколи, моцарелу. Другу половинку хліба теж змастіть песто, викладіть помідори. З’єднайте бутерброд, злегка притисніть його і потримайте пару хвилин на грилі. За цей час овочі прогріються, а сир почне плавитись. Готовий паніні розріжте навпіл і подавайте до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
|
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |