Паніні з салатом “Капрезе” і солодким перцем

горенье-3_water

Зверніть увагу на досить простий варіант смачного бутерброду, який допоможе утамувати відчуття голоду. Готується легко, в його основі – всіма улюблений салат “Капрезе”. Для тих, хто любить проводити більше часу на свіжому повітрі, запропонований рецепт паніні стане чудовою альтернативою для легкого перекусу.

На 2 порції:

  • 1 чіабата
  • 200 г помідорів чері або невеличких томатів
  • 200 г моцарели (найкраще чері)
  • 1 зубчик часнику
  • 50 г руколи
  • 2 ст.л оливкової олії
  • 4 ст.л соусу песто
  • 1 невеличкий болгарський перець

Готуємо:

  1. Розріжте чіабату повздовж і обсмажте половинки хліба на грилі. Натріть підсушений хліб часником.
  2. Помідори розріжте навпіл, перець нашинкуйте соломкою.
  3. Половинку хліба змастіть 2 ст.л. песто, поверх виложіть перець, листочки руколи, моцарелу. Другу половинку хліба теж змастіть песто, викладіть помідори. З’єднайте бутерброд, злегка притисніть його і потримайте пару хвилин на грилі. За цей час овочі прогріються, а сир почне плавитись. Готовий паніні розріжте навпіл і подавайте до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вафельниця 3 в 1 Gorenje SM 703 BK

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *