Полуничний смузі зі шпинатом, бананом і мигдальним молоком

gorenie-1_water

Смачний та корисний напій – що може бути краще для ранкового пробудження? Впевнений, що цей рецепт знайде постійне місце проживання у вас на кухні. Неймовірно смачно і дуже просто:

Для двох:

  • 1 склянка полуниць
  • 1/2 склянки листя шпинату
  • 1 банан
  • 1-1,5 склянки мигдального або кокосового молока
  • 1 ст.л. меду або кленового сиропу ( за бажання

Готуємо:

Все дуже просто – банан очистити і скласти в чашу блендера, додати полуницю, вимитий і висушений шпинат, молоко і підсолоджувач за бажанням. Подрібнити блендером інгредієнти до однорідності. Збивати секунд 40. Розлити по склянках і подавати до столу.

Корисна порада: якщо ви хочете більш густий і холодний варіант смузі для спекотного літнього дня, рекомендуємо використовувати заморожений банан або полуницю.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Смузі-блендер Gorenje BSM 600 PR

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *