Брускети з цукіні та соусом на основі фети

gorenie-5_water

Якщо одного літнього дня Ви забажаєте провести час у приємній компанії друзів чи рідних за келихом вина, то сьогоднішній варіант аперитиву прийдеться вам до душі.

на 4 порції
для соусу (намазки)

  • 100 гр. фети
  • 2 ст. л. жирних вершків/сметани
  • невеликий пучок зелені
  • щіпка перцю
  • 2 ст.л. соку цитрини
  • 1 невеликий зубчик часнику
  • 2 ст.л. оливкової олії

решта складників

  • 1 цукіні
  • 1 цибулина
  • щіпка куркуми
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • багет
  • кілька томатів чері і листя зелені для подачі

Приготування

1.У тостері підсушити шматочки багету. У чашу блендера скласти всі інгредієнти для соусу та подрібнити до однорідності. Цибулю та цукіні нарізати на невеликі кубики.

2.У пательні розігріти оливкову олію та обсмажити овочі протягом 3-4х хвилин, додати сіль і перець, куркуму і готувати ще 2-3 хвилини. Остудити.

3.Шматочки багета намастити соусом, зверху розподілити цукіні. Томати чері нарізати на четвертинки. Брускети прикрасити томатами чері та зеленню. Подавати до столу.
Смачного!

Якщо у вас є комбайн, що нарізає овочі слайсами – це значно спростить ваше життя в момент заготівлі овочів на зиму. Всього за пару хвилин наріжте всі овочі, складіть у контейнери та зберігайте в морозильній камері. Взимку у вас буде чудова нагода готувати смачні овочеві страви з власних заготовок.

Помічники на кухні

Тостер Gorenje T850BK

Кухонний комбайн Gorenje SB800W 

Блендерний набір Gorenje HBX884QE

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст  у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *