Сьогодні у нас чергова варіація на тему італійської пасти. Готуємо соус песто, відварюємо улюблений вид пасти і насолоджуємось довершеним смаком.
На слоїк з соусом песто:
- 150 г сиру Пекоріно
- 150 г волоських горіхів
- 2 великих жмені листя базиліку
- сіль за смаком
- 100 мл оливкової олії холодного віджиму
- 1 маленький зубчик часнику
- паста
Готуємо:
- Сир нарізати невеликими кубиками і подрібнити до стану грубої крихти в чаші блендера разом з волоськими горіхами, базиліком, сіллю, 4-ма ст. л. оливкової олії і часником.
- Влити олію, що залишилося і перемішати. За необхідності додати трохи кип’яченої води (це якщо соус буде зовсім густий).
- Пасту відварити до стану al dente. Додати соус і подавати до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |