Зазвичай, печиво – це декілька годин приготування. Солодко та для особливих подій. Я Вам пропоную неймовірний смаколик у стилі здорового способу життя. Без борошна і цукру, готується дуже швидко (для пришвидшення процесу готування, бажано мати запас гарбузового пюре у морозильнику). Змішати, викласти, спекти і насолоджуватися. Всього чотири дії.
Інгредієнти:
2 склянки вівсяних пластівців (грубого помелу)
1 склянка гарбузового пюре
¼ склянка меду
¼ склянки + 1 ст.л. арахісової пасти
½ склянки насіння льону
2 ч.л. спецій для гарбузового пирога
Приготування:
Підготуйте гарбузове пюре. Для цього, чищений та нарізаний шматочками гарбуз, треба запекти у духовці, потім подрібнити блендером.
У невеликій мисці змішайте всі інгредієнти. Близько з ¼ чаші суміші сформуйте печиво (скористайтесь мірною чашею), отримаєте 10-16 штук. Покладіть печиво на пергамент та випікайте 12-15 хвилин при температурі 175°С. Вимкніть духовку та залиште печиво ще на 10-15 хвилин. Розкладіть на решітку та дайте повністю охолонути.
Рекомендована техніка:
|
|