Ця страва – справжнє літо на тарілці. По-перше, вона яскравого зеленого кольору. По-друге, для цього супу краще за все брати молодий горошок. А він буває лише влітку!
Складові:
- 1 склянка молодого горошку
- 2 цибулини
- 2 склянки бульйону
- сіль, перець – за смаком
- 1 ст. л. вершкового масла
- кілька гілочок м’яти
Готуємо:
- Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на вершковому маслі в глибокій сковороді.
- Коли цибуля стане прозорою, висипаємо в сковороду молодий горошок. Обсмажуємо хвилинок п’ять.
- Вливаємо гарячий бульйон (м’ясний, овочевий – на ваш розсуд) і солимо, перчимо за смаком.
- Коли суміш закипить, переливаємо її в блендер, додаємо м’яту (тільки листочки) і ретельно подрібнюємо.
- Подаємо до столу, можна зі шматочком підсмаженого бекона.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Маша Сердюк
|
Письменниця, журналіст, сценарист телебачення, кулінарний блогер. Схиблена на смачній їжі. Переконана, що шлях до серця пролягає через шлунок не лише в чоловіків. Колекціонує рецепти котлет – знає більше 100 варіацій цієї страви. Пише про них та інші смаколики в своєму блозі “Котлетка” kotletka.com.ua |