Крем-суп з молодого горошку з м’ятою

peas_soup

Ця страва – справжнє літо на тарілці. По-перше, вона яскравого зеленого кольору. По-друге, для цього супу краще за все брати молодий горошок. А він буває лише влітку!

Складові:

  • 1 склянка молодого горошку
  • 2 цибулини
  • 2 склянки бульйону
  • сіль, перець – за смаком
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • кілька гілочок м’яти

Готуємо:

  1. Цибулю дрібно ріжемо й обсмажуємо на вершковому маслі в глибокій сковороді.
  2. Коли цибуля стане прозорою, висипаємо в сковороду молодий горошок. Обсмажуємо хвилинок п’ять.
  3. Вливаємо гарячий бульйон (м’ясний, овочевий – на ваш розсуд) і солимо, перчимо за смаком.
  4. Коли суміш закипить, переливаємо її в блендер, додаємо м’яту (тільки листочки) і ретельно подрібнюємо.
  5. Подаємо до столу, можна зі шматочком підсмаженого бекона.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje G65B 

Блендер Gorenje HBX603HC

Маша Сердюк

 

 

 

Письменниця, журналіст, сценарист телебачення, кулінарний блогер. Схиблена на смачній їжі. Переконана, що шлях до серця пролягає через шлунок не лише в чоловіків. Колекціонує рецепти котлет – знає більше 100 варіацій цієї страви. Пише про них та інші смаколики в своєму блозі “Котлетка” kotletka.com.ua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *