Доброго дня 🙂 Сьогодні я пропоную вам дуже смачну й ароматну закуску з грибів, домашнього сиру та зелені. Рекомендую спробувати приготувати 🙂 Для 4х порцій вам необхідно взяти:
- 300 г печериць
- 1 червона цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1/2 ч.л. чебрецю
- сіль і перець за смаком
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 стебло селери
- 100 мл. вершків середньої жирності
- 200 г сиру домашнього середньої жирності
- пучок зелені
- багет
- Хліб нарізати і підсушити в тостері.
- Гриби, цибулю, часник і селеру дрібненько накраяти. На оливковій олії обсмажити овочі до м’якості – хвилин 5-7, постійно помішуючи. Додати сіль, перець, прянощі. Подрібнити зелень. До грибів додати вершки і протушкувати ще 1-2 хвилини. Остудити.
- У мисці змішати сир, зелень і 2/3 грибної суміші. Збити за допомогою блендера до стану пюре. Додати решту грибів і перемішати.
- Підсмажені тости змастити грибним паштетом і насолоджуватися. Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |