Ви щойно повернулись з продуктової крамниці і одразу ж розпочали розкладати придбані продукти по поличках холодильної камери. Для молочних виробів обрали поличку десь посередині або в дверцятах, а як бути з апельсинами, лимонами, авокадо? За якої температури їх краще зберігати? На жаль, ми досить часто автоматично наповнюємо полиці холодильника продуктами, навіть не здогадуючись про те, яким чином вплине на той чи інший продукт холод, волога, і навіть сусідство інших продуктів. На 100% не впевнені, тоді корисні рекомендації від Gorenje з правильного збереження продуктів стануть Вам в нагоді. Нові знання допоможуть не тільки подовжити термін придатності продуктів, а й заощадити ваш гаманець.
Охолоджувати чи тримати при кімнатній температурі? Зберігати у контейнері чи у паперовому пакеті?
