Бананове морозиво з кленовим сиропом

vegan_ice_cream

Домашнє морозиво – не проблема! Пропоную спробувати цей простий рецепт ароматного і смачного морозива вже сьогодні.

На 6 порцій

  • 6 стиглих бананів
  • 2 ст. л. лимонного соку або соку лайма 
  • 3/4 склянки кленового сиропу (фінікового, агави або меду за смаком)
  • 1,5 склянки кокосових вершків (можна замінити жирною сметаною або вершками)

Готуємо

  1. Банани подрібнити блендером до стану пюре, змішати з соком цитруса і перемішати. Влити вершки і ще раз перемішати. Перелити в контейнер, придатний для використання за низьких температур, і заморожувати протягом 5-6 годин, кожні хвилин 30-40 перемішувати суміш дерев’яною або силіконовою лопаткою.
  2. Якщо ви використовуєте звичайні вершки, для кращого аромату рекомендую вам їх прогріти разом з кокосовою стружкою і дати настоятися до охолодження.
  3. Розкласти морозиво по креманкам, присипати за бажанням тертим шоколадом або м’ятою, полити трохи сиропом і подавати до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Морозильна шафа Gorenje F6151AW

Стаціонарний блендер Gorenje B800HC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *