Сьогодні у нас душевна домашня випічка, саме та, з якою звичне чаювання перетворюється на маленьке свято!
Складові на 10-12 шт:
- 4 яйця
- 100 г вершкового масла
- 150 мл сметани
- цедра 1 апельсина
- 250 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 склянка цукру
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- 100 г чорносливу
- сік 1 апельсина
Готуємо:
- Масло збити з цукром в чаші фуд-процесора, ввести по одному яйця, додати сметану, цедру, ваніль і просіяне разом з розпушувачем борошно.
- Чорнослив замочити на годину в апельсиновому фреші. Нарізати на невеликі шматочки і поєднати з тістом.
- Викласти тісто в формочки з паперовими кошиками. Поставити форми в розігріту до 180ºС духову шафу на 30 хвилин. Готові мафіни остудити і подавати до чаю.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |