Андалузьке гаспачо

Andaluzke gaspacho

Ви готові побалувати себе вишуканими стравами авторської кухні від зіркового шеф-кухара, володаря 6-ти зірок Мішлен, Андрея Кухара? Повірте, це зовсім не кулінарне випробування, а фантастичні страви, які легко приготувати вдома.

Андалузьке гаспачо

Складові:

  • 1 кг. стиглих помідорів
  • 1 зелений болгарський перець
  • 1 невеличкий огірок
  • 1/2–1 зубок часнику
  • білий хліб (денної давності, розміром з маленьку булочку)
  • 50 мл. червоного винного оцту
  • 50 мл. оливкової олії
  • сіль
  • 1 склянка води або овочевого бульйону
  • половинка свіжого перцю чилі

Готуємо:

  1. Поріжте кубиками (шириною 1 см) помідори, огірок, болгарський та гострий перці, потім покладіть усе в миску. Подрібніть часник і додайте до порізаних овочів. Після цього покришіть хліб і висипте його в миску. Додайте оцет, оливкову олію, воду (або овочевий бульйон) і сіль. Змішайте інгредієнти в стаціонарному блендері, а потім протріть їх через дрібне сито. Поставте в холодильник охолонути.
  2. Подавайте гаспачо в тарілках для супу або у високих склянках. Прикрасьте страву кількома грінками, кубиками огірка й болгарського перцю, травами та вареним яйцем.

Гаспачо можна кілька днів зберігати в холодильнику.

Рекомендована техніка:

Блендер з лінійки Gorenje Chef’s Collection HBX603HC

Andrej Kuhar

 

A.Kuhar

 

 

А Ви готові побалувати себе вишуканими стравами авторської кухні від зіркового шеф-кухара, володаря 6-ти зірок Мішлен? Знайомтесь, Andrey Kuhar – відомий шеф-кухар родом зі Словенії, хоча по співзвучності прізвища можна прийняти й за свого українця. Протягом багатоплідних років на теренах кулінарного мистецтва Andrey Kuhar неодноразово здобував найавторитетніші нагороди та гідне визнання своєї майстерності. Кожна страва у виконанні славетного шеф-кухара вирізняється унікальними комбінаціями інгредієнтів, поєднання яких створює досконалий смак та запрошує нас у вирій смакових відчуттів.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *