Соус до рибного філе

preliv_k_ribjemu_fileju_0017.jpg_water

Завдяки ароматному соусу звичне обсмажене філе риби набуде зовсім нових відтінків смаку. В міру пікантний соус, з солодкуватими нотками. Олія волоського горіху, яка зазначена в інгредієнтах, додасть соусу особливого аромату. Тим більше, що відтепер, приготувати олію з необхідних інгредієнтів можна прямо на кухні. Ви ще не чули про оліє прес? Дізнатися більше про чудо пристрій та всі переваги приготування найкращої олії холодного віджиму у себе вдома, можна саме тут.

Соус до філе риби

На 4 порції

  • 1 цибулина
  • 2 редиски
  • 2 столові ложки оцту з білого вина
  • 5 столових ложок олії волоського горіха холодного віджиму
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • 1 столова ложка меду
  • сіль, перець

Приготування

  1. Подрібніть цибулю та редис.
  2. У чаші змішайте оцет, лимонний сік, гірчицю та мед.
  3. Додайте олію волоського горіха та збийте вінчиком.
  4. Додайте приправи за смаком.
  5. Усередину покладіть нарізані овочі.
  6. Подавайте соус зі смаженим філе риби.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Олійний прес Gorenje OP 650 W

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *