Без сумніву, оладки – це один з універсальних сніданків. Готуються швидко, і варіантів подачі безліч – зі свіжими ягодами, варенням, медом, сметаною. У кожної господині знайдеться улюблений рецепт.
Наше тісто для оладок готується на основі домашнього йогурту. Дізнайтесь ЯК ЗА 5 ЛЕГКИХ КРОКІВ ПРИГОТУВАТИ ГРЕЦЬКИЙ ЙОГУРТ У ЙОГУРТНИЦІ GORENJE JMG20W
Тісто для оладок
на 2 порції:
- 150 г грецького йогурта
- 1 яйце
- 100 мл мінеральної води
- 1 ст. л. меду або сиропу агави
- 1/2 склянки борошна ( із цільної пшениці)
- 1/2 склянки малини або чорниці для оздоблення
У зручній мисці змішати йогурт з яйцем до однорідної консистенції. Додати муку і мінеральну воду, мед. Ретельно розмішати. Наливати густу суміш невеликими порціями на розігріту сковорідку та готувати смачні оладки. Готові оладки подавати до столу з улюбленими ягодами.
Смачного!
Рекомендована техніка: