Песто з броколі

pesto_broccoli

Пісний варіант легкої закуски, в якій жодний інгредієнт не піддається термічній обробці. Готується страва так само швидко, як і з’їдається. Спробуйте один раз, і вам неодмінно захочеться приготувати ще.

На 4 порції:

  • 500 г капусти броколі
  • базилік (невеликий пучок) 
  • цедра і сік 1/2 лимона
  • 1/2 склянки волоських горіхів
  • 1-2 зубчики часнику
  • 1/3 склянки оливкової олії
  • сіль і перець за смаком

Готуємо

Капусту розібрати на суцвіття. Броколі разом з лимонним соком і цедрою подрібнити в блендері. Додати всі інші інгредієнти і ще раз подрібнити. За необхідності долити оливкової олії або кип’яченої води для отримання бажаної консистенції. До столу подавати зі шматочками підсушеного багету.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Блендер Gorenje B800HC

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж, суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів.   Автор кулінарного блогу Happy food

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *