Пісний варіант легкої закуски, в якій жодний інгредієнт не піддається термічній обробці. Готується страва так само швидко, як і з’їдається. Спробуйте один раз, і вам неодмінно захочеться приготувати ще.
На 4 порції:
- 500 г капусти броколі
- базилік (невеликий пучок)
- цедра і сік 1/2 лимона
- 1/2 склянки волоських горіхів
- 1-2 зубчики часнику
- 1/3 склянки оливкової олії
- сіль і перець за смаком
Готуємо
Капусту розібрати на суцвіття. Броколі разом з лимонним соком і цедрою подрібнити в блендері. Додати всі інші інгредієнти і ще раз подрібнити. За необхідності долити оливкової олії або кип’яченої води для отримання бажаної консистенції. До столу подавати зі шматочками підсушеного багету.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
|
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж, суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy food |