Морозиво з нектарином

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Добрий день. Сьогодні приготував для вас ще один варіант смачного і простого морозива, який стовідсотково стане вам в нагоді в спекотні літні дні.

На 4 порції:

  • 3-4 стиглих нектарини або персиків
  • 150 г цукрової пудри
  • 50 мл. рому
  • 300 мл. жирних вершків
  • 3 жовтки

Готуємо:

  1. Цукор змішати з вершками і підігріти, ввести жовтки і варити до легкого загустіння. Остудити. Персики або нектарини подрібнити до стану пюре за допомогою блендера.
  2. Фруктове пюре разом з ромом змішати з вершковим кремом. Перелити морозиво в контейнер і заморожувати протягом 4-5 годин.

Смачного!

 Рекомендована техніка:

Комбінований холодильник Gorenje NRK6192MBK

Блендер Gorenje HBX603HC

 

Едуард Насиров

 

Eduard-Nasyrov-Insta-6

 

На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy Food.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *