Добрий день. Сьогодні приготував для вас ще один варіант смачного і простого морозива, який стовідсотково стане вам в нагоді в спекотні літні дні.
На 4 порції:
- 3-4 стиглих нектарини або персиків
- 150 г цукрової пудри
- 50 мл. рому
- 300 мл. жирних вершків
- 3 жовтки
Готуємо:
- Цукор змішати з вершками і підігріти, ввести жовтки і варити до легкого загустіння. Остудити. Персики або нектарини подрібнити до стану пюре за допомогою блендера.
- Фруктове пюре разом з ромом змішати з вершковим кремом. Перелити морозиво в контейнер і заморожувати протягом 4-5 годин.
Смачного!
Рекомендована техніка:
Едуард Насиров
На маленькій затишній кухні Едуард кожного дня створює розмаїття вегетаріанських страв, завжди з посмішкою на вустах. Справжній невтомний ентузіаст у приготуванні: за необхідності ладен працювати день і ніч, щоб зранку надихати читачів готувати улюблені рецепти вдома. До того ж суто чоловіча жага експериментів знаходить своє відображення у рецептах з нестандартним поєднанням звичних інгредієнтів та прянощів. Автор кулінарного блогу Happy Food. |