Фіорелла

Fiorella , italian cottage cheese semolina cake. selective focus

Фіорелла – запіканка на італійський манер. Ніжна і ароматна, сподобається  як дорослим, так і дітям.

Складові:

  • 400 г кисломолочного сиру
  • 250 г манної крупи
  • 3 шт. яєць
  • 175 г цукру
  • 75 г вершкового масла
  • 200 мл. апельсинового соку
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 4 ст.л. мигдалевих пластинок

Спосіб приготування:

  1. Вершкове масло розм’якшити в мікрохвильовій печі (30 секунд при потужності 600 Ватт). В чашу кухонного комбайна помістити кисломолочний сир та пом’якшене  вершкове масло. Сюди ж додати 100 гр. цукру. Збити до пишності. Не припиняючи збивання на середній швидкості по одному додати яйця. Манну крупу змішати з розпушувачем, і по ложці всипати в збиту масу. Добре перемішати і викласти в прямокутну форму змащену маслом. Розрівняти і випікати при температурі 180 градусів близько 40 хвилин.
  2. Апельсиновий сік нагріти до кипіння і змішати з рештою 75 грамами цукру до розчинення. Вийняти запіканку з духовки і відразу ж рівномірно полити з ложки апельсиновим сиропом. Мигдальні пластинки підрум’янити на сухій пательні і прикрасити ними запіканку. Порізати на квадратики і подавати до столу.

Fiorella , italian cottage cheese semolina cake. selective focus

Рекомендована техніка:

Мікрохвильова піч Gorenje MMO 20 MEII

Кухонний комбайн Gorenje ММС 800 W

Зоряна Івченко

Зоряна Івченко  

Свій перший пиріг маленька Зоряна спекла у сім років з води, борошна і малинового варення. Пиріг можна було їсти лише гарячим, але радість маленької дівчинки була безмежною. А далі – приготування по бабусиним рецептам, експерименти з різними приправами… Сьогодні Зоряна не лише відомий фуд-блогер, фуд-стиліст і фотограф, а й автор кулінарних книг, статей у журналах. Автор кулінарного блогу Zoryanchik.com.

2 responses

  1. А где же в пошаговом рецепте использование 400г творога?
    Проверте информацию.

    • Дякуємо, що вказали на помилку. Сир збиваємо ( або перетираємо) разом з пом’якшеним вершковим маслом та цукром.

Leave a Reply to Irina Solomykina Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *