Все частіше починаю думати над темою робочих перекусів та повноцінним харчуванням. Хочеться приготувати щось смачненьке, корисне та зручне. Найпростіше – канапки та сандвічі. Але повірте, звичайне поєднання хліб + м’ясо + сир + майонез – мало кого надихнуть на підкорення вершин.
Тож, тримайте самий простий рецепт неймовірно смачного сандвіча. Якщо у вас протягом тижня недостатньо часу, соус песто можна приготувати заздалегідь, та зберігати його у морозильній камері. Тоді вас точно не застануть зненацька питанням – «Люба, а що завтра брати на роботу?».
Інгредієнти:
2 чашки готової куриної груднини
¼ чашки грецького йогурту
Сіль та перець за смаком
Багет, розділений на 3-4 рівні частини
200 гр сиру моцарела
2 чашки руколи
Для песто із базиліка:
1 чашка листя базиліка
3 зубчики часника
3 ст. л. горіхів кеш’ю
3 ст. л. тертого пармезану
1/3 чашки оливкової олії
Приготування:
Дя початку, приготуйте песто. У чаші блендера (чи кухонного комбайна) поєднайте всі необхідні інгредієнти. Подрібніть все до потрібної консистенції.
У великій мисці змішайте завчасно приготовану та розділену на невеликі шматочки курину грудку, ½ чашки песто, грецький йогурт, сіль та перець за смаком.
Розріжте зерновий багет на шматки для декількох сандвічів. Потім розріжте шматки уздовж, покладіть шматочки моцарели, суміш песто та куриці, руколу. Сандвіч готовий.
Рекомендована техніка:
|
|