Китайська локшина з арахісовим маслом

stekleni_rezanci_z_arasidovim_maslom_0078.jpg_water

Використанню олії у Китайській кухні відводиться особливе значення. Більшість страв, які готуються у спеціальній пательні вок, обсмажуються на кунжутній олії або олії з арахісу.

Якщо Ви по-справжньому захоплюєтесь Східною кухнею, то для Вас може стати корисною інформація з приготування домашньої олії холодного віджиму на своїй кухні. Дізнайтеся про переваги, позитивний вплив на ваше здоров’я та про інгредієнти, з яких можна отримати найкращу олію у себе вдома, саме тут.

Китайська локшина з арахісовим маслом

На 4 порції

  • 200 г китайської локшини
  • 200 г моркви
  • 1 куряча грудка
  • 200 г свіжої капусти
  • 1 чашка соєвого соусу
  • 1 чайна ложка тертого імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки арахісового масла
  • 1 склянка арахісової олії холодного віджиму

Приготування

  1. Подрібніть овочі й обсмажте їх на сильному вогні, постійно помішуючи.
  2. Наріжте м’ясо на тонкі шматки та замаринуйте їх у соєвому соусі й арахісовому маслі.
  3. Обсмажте м’ясо та додайте дрібно нарізаний часник та імбир.
  4. Додайте воду та соєвий соус.
  5. Поламайте та додайте локшину. Варіть до готовності.
  6. Влийте арахісову олії та подавайте страву до столу.

Смачного!

Рекомендована техніка:

Вбудована варильна поверхня Gorenje G65W

Олійний прес Gorenje OP650W

Сковорідка вок Gorenje CW 28 WCP

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *