Використанню олії у Китайській кухні відводиться особливе значення. Більшість страв, які готуються у спеціальній пательні вок, обсмажуються на кунжутній олії або олії з арахісу.
Якщо Ви по-справжньому захоплюєтесь Східною кухнею, то для Вас може стати корисною інформація з приготування домашньої олії холодного віджиму на своїй кухні. Дізнайтеся про переваги, позитивний вплив на ваше здоров’я та про інгредієнти, з яких можна отримати найкращу олію у себе вдома, саме тут.
Китайська локшина з арахісовим маслом
На 4 порції
- 200 г китайської локшини
- 200 г моркви
- 1 куряча грудка
- 200 г свіжої капусти
- 1 чашка соєвого соусу
- 1 чайна ложка тертого імбиру
- 2 зубчики часнику
- 2 столові ложки арахісового масла
- 1 склянка арахісової олії холодного віджиму
Приготування
- Подрібніть овочі й обсмажте їх на сильному вогні, постійно помішуючи.
- Наріжте м’ясо на тонкі шматки та замаринуйте їх у соєвому соусі й арахісовому маслі.
- Обсмажте м’ясо та додайте дрібно нарізаний часник та імбир.
- Додайте воду та соєвий соус.
- Поламайте та додайте локшину. Варіть до готовності.
- Влийте арахісову олії та подавайте страву до столу.
Смачного!
Рекомендована техніка: